Gaiser en Marreiros winnen 51ste editie

Flanders Grand Prix

Larisa Gaiser bij de dames

Een druk skeelerweekend leverde afgelopen weekend mooie winnaars op van de 51ste editie van de Flanders Grand Prix. Bij de dames kwam thuisrijdster Sandrine niet aan de start van de wegwedstrijd op zondagmorgen, waardoor ze haar overwinningen op de piste tijdens het toernooi niet kon verzilveren in eindwinst. Deze beslissing kadert uiteraard in haar ambities voor het nakende Europees kampioenschap. Larisa Gaiser nam de opportuniteit te baat en wist door haar regelmaat de eindoverwinning op het palmares te schrijven. Haar landgenote Sabine Berg vervoegde haar landgenote op plaats 2, de beloftevolle Française Marie Dupuy (EO Skates) op plaats 3.

Diogo Marreiros in bloedvorm

Met Peter Michael, Patxi Puela and Diogo Marreiros kregen we ronkende namen in het deelnemersveld. Met al hun expertise moesten ze nog onder elkaar uitvechten wie met de eindoverwinning aan de haal zou gaan. Diogo Marreiros etaleerde zijn vorm met 3 overwinningen. Alleen de afsluitende afvallingswedstrijd moest hij aan Peter Michael laten. Spanjaard Patxi Puela wist zich in het eindklassement nog tussen de andere tenoren te scharen. Het beloven in ieder geval spannende en spectaculaire wedstrijden te worden de komende dagen tijdens het E.K.

Iedereen dus van harte welkom, ondertussen kun je alvast onze FB page liken en onze website consulteren voor alle nieuwtjes i.v.m. het kampioenschap.